top of page

 EEN PIECK FIJNE LUNCH. 

EN MEER DAN DAT.

ZO GENIETEN. ZO FIJN.
Sinds 2022 hebben wij in het pand van de buurtjes ook een hele toffe lunchroom. Daar kun je genieten van heerlijke lunches: van broodjes tot salades en van vega tot vis! Met een gevarieerde en telkens wisselende lunchkaart is er voor elk wat wils om heerlijk van te genieten. Maar ook tegen de avond blijft het bij ons gezellig, want dan serveren we ons dagmenu en een aantal andere heerlijke lekkernijen. Liever thuis genieten? Ook voor afhaal zijn wij bereikbaar! 

DOWNLOAD ONS MENU VIA ONDERSTAANDE KNOP OF KLIK OP DE KAART!
Genieten van een ontbijtje bij Pieck Fijn? Dat kan; op zaterdag en zondag vanaf 09:00 uur in de Patisserie! Check deze héérlijke kaart via de pagina 'Patisserie'!  
Anker - Bestellen taart
Drankenkaart november 2022.png
Menukaart NOVEMBER 2022.png
Drankenkaart november 20222.png
patroon groen_lichter.png

EEN PIECK 
FIJN UURTJE

Kom jij bij ons aanschuiven voor wat zoets én wat hartigs? Dan kun je genieten van een Pieck Fijn uurtje! Laat je verrassen door van alles uit onze lunchroom én patisserie. Een heerlijke combinatie die nog gezelliger is om te delen. 
MGXII_Pieckfijn_Food_40.jpg
DAGHAP 
Elke dag een andere hap, hoe lekker is dat zeg. Maar wel elke dag vers én voor maar ... 
De daghap is zowel bij ons in de lunchroom te verkrijgen, maar ook als afhaalmenu mee te nemen! Check voor onze daghap onze social media, gemakkelijk via onderstaande knoppen. 
  • Instagram
  • Facebook
bottom of page