top of page

 HANDGEMAAKT MET AANDACHT. 

AANDACHT. ZO FIJN
Al onze taartjes komen dagelijks warm uit eigen oven (of natuurlijk... opgestegen uit de koeling). Van het afwegen van de suiker, het maken van de vulling en het serveren met een heerlijk kopje koffie... alles gebeurd in ons mooie pandje met aandacht! Want met aandacht, wordt alles mooier. Geniet lekker bij ons in de zaak of neem het taartje mee naar huis. Voor enkele stukjes taart kan je gewoon langskomen. Wil je van een hele taart genieten? Bestel dan gemakkelijk een taartje via onderstaand formulier of telefonisch. 
patroon groen_lichter.png

HOE FIJN...
GEMAK!

Onze taartjes vallen gelukkig bij veel gasten in de smaak! En wat is er nog lekkerder dan gemak. Daarom hebben wij de mogelijkheid om via de website de taartjes te kunnen bestellen. Graag wel minimaal 48 uur van te voren en wacht je nog wel even op de bevestiging? Dan staat daarna het taartje - op jouw gewenste tijd - voor je klaar! 

TAART 1 

arrow&v

TAART 2

arrow&v

TAART 3 

arrow&v

Bedankt voor je bestelling. Je krijgt van ons een bevestiging als we voor je aan de slag gaan met je taartje! Geen bevestiging gekregen? Neem dan even telefonisch contact met ons op!

Anker - Bestellen taart
KLEIN, MAAR FIJN
Bij patisserie hoort natuurlijk niet alleen taart, maar zeker ook bonbons. Met veel aandacht en geduld worden wekelijks heerlijke bonbons gemaakt. Een divers, maar select clubje choco-kleintjes is dan ook te koop bij ons in de winkel. Heerlijk om even van te genieten met een kopje koffie of thee. 
SWEET TABLE
Hoe leuk... Jullie gaan trouwen! En nog leuker... ik verzorg graag jullie bruidstaart of sweet table. Voor elk wat wils en helemaal naar eigen wens. Ik denk graag mee over de mogelijkheden en hoeveelheden. Komen jullie langs om het te bespreken? De koffie staat klaar. 

Doe hieronder vast inspiratie op:
bottom of page