top of page
MGXII_Pieckfijn_Personalbranding_9.jpg
patroon groen_lichter.png

WAUW, WELKOM! 

Wat leuk dat je een kijkje neemt op onze website. Wij zijn Pieck Fijn, een knus tentje in het hartje van Ootmarsum.

In augustus 2020 kreeg ik (Lindsey) de kans om mijn eigen zaak te beginnen in Ootmarsum. Een geweldig pand en groot enthousiasme vielen samen en sindsdien mag ik, samen met een paar geweldige meiden, elke dag klaar staan voor gasten met heerlijke huisgemaakte taartjes, bonbons en andere lekkernijen. Na mijn koksopleiding in Almelo en Tilburg en verschillende banen bij onder andere restaurant de Dominee (Oldenzaal), Hotel de Wiemsel (Ootmarsum) en sterrenrestaurant Da Vinci (Limburg) voelde dit als een geweldige uitdaging. En wat is het tot op de dag van vandaag een groot feest om elke dag weer de deur te openen.

In 2022 kregen we de mogelijkheid om het pand van de buurtjes toe te voegen om gasten óók een heerlijke lunch en warme hap aan te kunnen bieden. Met onze gele stoeltjes voor de deur, de geur van vers gebakken taart en een hele grote glimlach begroeten we je dan ook graag! Wij willen er in ieder geval elke dag weer naartoe... hopelijk jij ook! 

Ken jij Rocky al? Onze altijd vrolijke papegaai die ons voorziet van advies en inspiratie. Heb jij ook advies, een tip of een vraag voor ons? Contact ons: want bij ons staat persoonlijk contact voorop. 

VAN KLEINE MOMENTJES MOET JE GROTE DINGEN MAKEN.
Het gaat bij ons maar om een klein taartje, een gezellige lunch, maar vooral óók om een goed gesprek, een belangrijk moment. Iets te vieren... Iets over na te denken...Iets om te delen. 

En dat delen zien we ook op onze social media, Google reviews, trustpilot
of in mond-tot-mond reclame. We vinden dat hartstikke leuk... wil je ook een review achterlaten? Dat kan via een van de onderstaande knoppen en dar zijn wij heel blij mee!

 
Hier vind je geen standaard taartjes, maar originele eigengemaakte creaties. Er is keuze genoeg. Bovendien schenken ze hier heerlijke verse bonenkoffie en is vind je er Twentse gastvrijheid. Een top locatie om heerlijk te genieten.
tripadvisor bol.png
Wat een heerlijke plek! Leuke en lekkere taarten elke dag vers gemaakt van de meest vriendelijke eigenaar. Zodra je deze plek binnenkomt kom je er niet meer uit zonder blije buik, zelfgemaakte pralines en chocolade. Dank je wel, we hebben erg genoten van je plek Lindsey!
facebook logo zwart bol.jpeg
Geweldig gebak en goede koffie. We zijn er meerdere keren geweest, nadat de nieuwe eigenaresse vanaf augustus 2020 er is gekomenen, en iedere keer verbaast over de zeer lekkere kwaliteit. En zeer vriendelijke bediening. Een aanrader. En niet te vergeten de onovertroffen chocolade.
logo google zwart.jpg
Anker - recensies
bottom of page